Uskrs nam stiže, a Venkon popuste niže

Uskrs, najstariji i najveći kršćanski blagdan nam se bliži, svoje domove polako ukrašavamo, pripremamo se za Veliki tjedan, bojanje, crtanje i šaranje pisanica s obitelji, druženje i slavlje s najbližima.

Što to Venkon donosi ovaj Uskrs?

Ovog Uskrsa Venkon niže super popuste! Obradujte svoje mališane, obitelji, prijatelje ili sami sebe. Ako ste u potrazi za idealnim pametnim satom za dijete, sada je pravo vrijeme da ga kupite. 360 Kid's Watch E2 oduševit će vaše mališane, a vama biti od velike koristi. Ovaj pametni dječji sat kreiran je za djecu, ali radi baš kao i pametni sat za odrasle, što znači da ima sve osnovne funkcije pametnog sata i vašem djetetu će biti iznimno zanimljiv i koristan. Opremljen je punjivom baterijom velikog kapaciteta te može izdržati 4-5 dana u stanju pripravnosti, a 2-3 dana redovite uporabe, osim toga vodootporan je do razine IPX8, što znači da ga nije potrebo skidati prilikom pranja ruku ili igranja u vodi.

360 Kid's Watch E2 povezujete putem aplikacije s vašim pametnim telefonom, a unutar sata ide obična SIM kartica, tako da možete komunicirati s vašim djetetom. Naime, dijete vama, a i vi njemu putem sata možete slati poruke, zvati ga, ali i uspostaviti videopoziv jer je sat opremljen kamerom, mikrofonom i zvučnikom. Sat sadrži i budilicu koju možete namjestiti putem aplikacije na vašem telefonu.

Uz praćenje u stvarnom vremenu koristeći GPS, možete pregledati lokacije sata u roku od nekoliko dana. Ne želite da se dijete udalji od uobičajenih lokacija za igranje? Virtualna ograda je pravi spas! Postavite sigurnosnu zonu i bit ćete obavješteni u trenutku kada ju dijete napusti. Ne morate brinuti da će sat ometati dijete u školi, jer možete postaviti način rada “učionica” na kojem se može provjeravati samo vrijeme.

Tijekom Uskrsne akcije uz kupnju 360 Kid's Watch E2 na poklon dobivate Mi Casual Daypack, ruksak idealan za svakodnevnu uporabu, malen, lagan, udoban, otporan na kišu te pruža izrazitu udobnost pri nošenju.

Neka ti Uskrs, lijepo vrijeme i proljeće donesu Lenovo M2 Electric Scooter

Električni romobili više nisu tako stran pojam ili nova pojava na našim ulicama, a ako do sada nisi nabavio svoj – vrijeme je! Proljeće je stiglo, a Venkon uskršnja akcija ti uz kupnju Lenovo M2 Electric Scootera poklanja Livall C20 pametnu kacigu.

Lenovo M2 Electric Scooter bit će tvoj suputnik i najbolji prijatelj tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci, za odlazak na posao, fax, kavu ili jednostavno uživanje u vožnji. 8,5-inčna ne

pneumatska saćasta guma dizajnirana je kako bi povećala prometnost skutera, s čvrstoćom otpornom na trošenje i probijanje. Saćasti dizajn pruža bolje performanse apsorpcije udara, a trostruki sustav kočenja i amortizacije nude bolju i ugodniju vožnju.

Brzo sklapanje u samo 3 sekunde uštedjet će vam vrijeme, ali i prostor, a novi dizajn sklopke čini romobil stabilnijim i izdržljivijim, što vaše putovanje čini sigurnijim. Okvir romobila izrađen je od legure magnezija i aluminija, koji je lagan i čvrst, a nosivost mu je 120kg. Snaga, brzina kretanja i stanje su vam nadohvat ruke na LED upravljačkoj ploči, s gumbom za pokretanje na dnu ekrana. Možete voziti do 30km jednim punjenjem s pokretani motorom od 350W. Povežite svoj mobilni telefon putem Bluetootha i upravljajte putem WeChat mini programa, odnosno zaključajte skuter, uključite ili ga isključite, upalite svjetla, pratite stanje baterije i pređenu kilometražu, brzinu i drugo. Inteligentni sustav upravljanja baterijom informira o statusu baterije putem mini WeChat programa i upozorava vas u slučaju problema.

Sretne, vesele i mirne uskrsne praznike želi vam Venkon!