Venkon vam želi sretan Međunarodni dan žena!

Najveća avantura koju možeš doživjeti je – živjeti život iz svojih snova. – Oprah Winfrey 

Sretan Dan žena majkama, ženama, sestrama, kćerima, bakama, prijateljicama – svim damama! Međunarodni dan žena prvi puta obilježen je 8. ožujka 1909. godine u SAD-u. Ovaj posebni dan ističe ravnopravnost žena i muškaraca, a slavi ekonomska, politička te društvena postignuća žena.

Dan žena idealna je prilika da pokažete vama dragoj ženskoj osobi koliko vam znači, ali i da ju obradujete poklonom. U tome će vam pomoći Venkon s nevjerojatnim izborom pametnih satova koji će se idealno uklopiti u stil i pomoći damama da postignu sve svoje ciljeve, prateći parametre zdravlja, uz sve druge odlične mogućnosti koje pružaju ovi pametni satovi. 

Amazfit GTR 3 – sat za samosvjesnu i jaku ženu 

Elegantan, profinjen i dobitnik VIDI Best Buy nagrade oduševit će vas svojim tankim i laganim aluminijskim kućištem uz HD AMOLED zaslon od 1.39 inča te snažnom podrškom Zepp OS koji osigurava obogaćen ekosustav aplikacija, kao i kvalitetnu navigacijsku podršku uz koju će sve vaše aktivnosti na otvorenom biti sigurnije i zabavnije. 

Ponosni je nositelj titule najpoželjnijeg fitness trenera što potvrđuje 150+ ugrađenih sportskih aktivnosti, pametno prepoznavanje 8 sportova, PeakBeats™ Algoritam kretanja i 5 satelitskih navigacijskih sustava. Mjerite broj otkucaja srca, zasićenost krvi kisikom, razinu stresa, kvalitetu sna i brzinu disanja samo jednim dodirom sata za rezultate u svega 45 sekundi.  

Ljubiteljice sporta i elegancije uživat će u Amazfit GTS 3  

Amazfit GTS 3 je pametni sat savršen za sve ljubiteljice sporta te za one koje žele pratiti i paziti na svoje zdravlje svaki dan. Uz više od 150 sportskih načina rada, pametni sat Amazfit GTS3 može pratiti vaše otkucaje srca 24 sata, čak i tijekom plivanjaUz samo jedan dodir u 45 sekundi izmjerit će i zasićenost krvi kisikom, razinu stresa, kvalitetu sna i brzinu disanja, potrošene kalorije i još mnogo toga uz BioTracker PPG 3.0 senzore. 

Amazfit GTS 3 dolazi s ultra HD 1.75-inčnim AMOLED zaslonom koji je vidljiv i pod jakom sunčevom svjetlošću. Kućište sata tanko je i lagano, a izdržljivost baterije je do 12 dana. Kako bi vaš sat bio elegantan i prilagođen svim situacijama i odjevnim kombinacijama možete birati između više od 100 brojčanika satova. 

Venkon povodom Međunarodnog Dana žena daruje 15% popusta na cjelokupnu kupnju uz kupon kod VenkonLady!