Sretan Dan očeva od Venkona!

Danas, 19. ožujka slavimo Dan očeva, a obilježavanje istoga datira još iz vremena starog Babilona. Bitno je da pokažemo našim očevima kako ih volimo i koliko smo im zahvalni na svemu što čine za nas. Otac je zaštitnik, heroj obitelji i netko na koga se djeca mogu osloniti ne samo dok su mali nego i u odrasloj dobi. Otac, uz majku, predstavlja najvažniju osobu tijekom odrastanja.

Pokažimo našim očevima zahvalnost

Pokažite vašem ocu zahvalnost i obradujte ga posebnim poklonom – pametni sat pomoću kojeg će pratiti svoje zdravlje i biti uvijek u kontaktu s vama.

Amazfit GTR 3 Pro s 1.45 - inčnim zaslonom, koji uključuje i 1000 nita s maksimalnom razinom osvijetljenosti zaslona i gustoćom piksela od 331 PPI, dok je stopa osvježenja zaslona povećana za 67 %, nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Možete birati između dvije boje - crna i smeđa, s elegantnom rotirajućom krunom i super glatkim tijelom.

Novi modeli oduševljavaju i s ugrađenim mikrofonom i zvučnikom. Obavljanje poziva preko Bluetootha i ruke slobodne za nesmetano obavljanje aktivnosti uz online i offline glasovne asistente - savršeno. GTR 3 Pro opremljen je s 2.3 GB interne memorije što je i više nego dovoljno za pohranu omiljene glazbe ili podcasta spajanjem na Wi-Fi, a ima i mogućnost spajanja sa slušalicama.

Otac znači sigurnost!

Sigurnost doma gotovo uvijek povezujemo s ocem, stoga smo sigurni kako će ga poklon poput kamere zasigurno razveseliti. Na Venkon web shopu možete pronaći izvrsne vanjske sigurnosne kamere jednostavne za postavljanje, elegantnog izgleda i odličnih funkcija:

· IMILab EC3 vanjska sigurnosna nadzorna kamera

· IMILab EC4 bežična vanjska nadzorna kamera

IMILab vanjske sigurnosne kamere opremljene su noćnim vidom, vodootporne su, imaju mogućnost velike pohrane podataka i senzore koji savršeno raspoznaju ljude, kućne ljubimce i druge premete, kako ne bi dolazilo do lažnih alarma te kako bi vaš dom bio potpuno siguran. Povezane s pametnim telefonom, tako da u svakom trenutku budete sigurni što se događa u vašem domu i oko njega.

Kako vi obilježavate Dan očeva? Podijelite s nama najljepša ili najsmješnije doživljaje i avanture s vašim očevima.