Šest božićnih poklona koji će dragoj osobi olakšati život

Ako ste u bezidejnoj potrazi za božićnim poklonima kojime ćete razveseliti dragu osobu, koji će joj dugo trajati, a istovremeno spojiti ugodno s korisnim i lijepim, izabrali smo za vas top šest pametnih uređaja istovremeno korisnih, dugotrajnih i elegantnih.

 360 S10 i 360 C50 pametni robotski usisavači

Nevjerojatni 360 Smart Life S10 robotski usisavač zbog odličnih je performansi, ispred svoje klase i siguran izbor kojime ne možete pogriješiti. Ima snažnu moć usisavanja i brisanja tvrdih površina, a zbog tankog kućišta od svega 9 cm spreman je suočiti se sa svim izazovima u domu vaše drage osobe. Ovisno o površini mijenja strategiju čišćenja, te podržava četiri različita načina usisavanja. 360 S10 je nečujni usisavač elegantnog i modernog dizajna koji će postati najpoželjniji uređaj u kućanstvu i partner bez kojeg osoba koju darujete više neće moći zamisliti svoju svakodnevicu. Ako, pak, ovog Božića morate kupiti puno poklona pa stoga i pametno rasporediti budžet, bacite pogled na 360 C50 koji također posjeduje izvrsne performanse da dom uvijek bude svjež, a draga osoba odmorena na kauču.

 Amazfit Bip 3 Pro

Prijateljica koja obožava odgađanje stvari već godinama priča o svom novom početku življenja zdravog života. Ali, kao i obično, sve uvijek ostane na pričama i planovima. Pa, vrijeme je za mali poticaj jednim korisnim poklonom koji će ju svakodnevno motivirati i poticati da se, napokon, otisne u zdrav život ispunjen aktivnostima i sportom. Pametni sat Amazfit Bip 3Pro pripada liniji sportske-elegancije, a tijekom nošenja, osim vremena, prati zdravstvene aktivnosti, razinu stresa, otkucaje srca i broj koraka. Upravo brojanje koraka može biti odličan početak zdravijeg života. Postavljanje dnevnih ciljeva poput, brojanja koraka, a preporučuje ih se 10.000 minimalno, mogu biti sjajni motivatori za pokretanje životnih motora. Bip 3 Pro preporučit će vašoj dragoj osobi da ustane nakon dugog sjedenja ili kako da pravilno diše. Prednost ovog poklona odnosno smartwatcha je i činjenica da ima više od 50 različitih načina izgleda ekrana pa ga se može personalizirati i učiniti potpuno svojim. Lagan i tanak, sat ima silikonsku narukvicu i jaku bateriju koja omogućuje i do 14 dana standardnog nošenja sa samo jednim punjenjem. Bip 3 Pro dolazi u crnoj, bež i rozoj boji. 

360 Kid's Watch E1

Dijete je upravo prvo polugodište završilo s odličnim uspjehom, a taj rezultat i trud svakako treba nagraditi jednim cool poklonom. Gotovo svakog školarca razveselit će novi pametni sat putem kojeg u realnom vremenu može audio i video pozivima razgovarati sa svojim prijateljima, školskim kolegama ili roditeljima.  A, dječji pametni sat 360 E1 radi baš kao i onaj za odrasle. Opremljen je baterijom velikog kapaciteta, budilicom, SOS gumbom za hitne slučajeve kao i GPS-om koji omogućuje praćenje lokacije djeteta u stvarnom vremenu. Uz sve navedeno zabrinuti roditelj na satu može namjestiti i virtualnu ogradu koja će slati notifikaciju čim dijete izađe iz sigurne zone. I, još jedna dodatna pogodnost, sa svakim kupljenim E1 pametnim satom poklanjamo ruskak Mi Casual Daypack (akcija vrijedi od 1. do 31. prosinca 2022. godine). Pametni sat 360 E1 su preporučile i mame s portala Supermame.

360 Botslab Pan & Tilt P4 Pro Camera unutarnja nadzorna kamera

Vaša draga osoba je postala novopečeni roditelj ili već ima “čopor djece” koju je nemoguće uvijek držati pod budnim okom. I, kako onda roditelj može znati što djeca rade kada nisu u istoj prostoriji s njima? Na na našem web shopu proučite Bostlab Pan unutarnju nadzornu kameru koja, između ostalog igra odličnu ulogu “baby phonea”. Ova mala kamera koja izgledom podsjeća na legendarnog R2D2, snima 2K HD videozapise danju i noću s 360° horizontalnim i 152° vertikalnim pogledom, minimizira slijepe točke kako bi pružila široki pogled na svaki kut vašeg doma. Zahvaljujući tehnologiji zvuka i pokreta, kamera detektira bebin plač, prepoznaje lica i pokrete pa automatski generira zvučne alarme kada otkrije stranca. Kamerom se upravlja putem aplikacije “Botslab” koja se preuzima sa servisa Google Play ili App store. I, ovaj su proizvode preproučile Sonja i Martina s portala supermame.hr

Xiaomi Smart Pet Food Feeder

Kućni ljubimci osim beskrajne ljubavi, prijateljstva, topline i aktivnijeg života sa sobom nose i važnu zadaću oko brige o šetnjama, obavljanju nužde i, naravno, hranjenju. Poslovne i druge obveze često nam stanu na put pa se briga oko dlakavih prijatelja lako pretvori u beskrajan krug grižnje savjesti. Osim toga, vašu dragu osobu koja ima psa ili macu niste uspjeli već mjesecima izvući na cugu. Možda je sada idealna prilika da razmislite da svom frendu ili frendici ovog Božića poklonite Xiaomi Smart Pet Food Feeder, revolucionarnu hranilicu izgrađenu od nehrđajućeg čelika koja može skladištiti gotovo 2 kg suhe hrane, a napaja se električnom energijom ili putem 4 AA baterije. Dva senzora prate količinu te doziraju hranu u točno određeno vrijeme. Održavanje je jednostavno, jer su posude odvojive i perive. Dok pametna tehnologija brine o tome da li je kućni ljubimac  sit i zadovoljan, vi i vaš prijatelj/prijateljica mirne duše sjedite na cugi i radite završne planove za doček Nove godine.