Predstavljamo novi pametni robotski usisavač - 360 C50!

Ako ste jedni od onih koji već neko vrijeme razmišljaju kupiti ili ne kupiti pametni robotski usisavač, istražujete po internetu koji će odgovarati vašim potrebama, koji će dati najbolji omjer cijene i kvalitete - tomu je došao kraj jer vam Venkon predstavlja novi pametni robotski usisavač 360 C50 - malen, kompaktan, snažan i savršen!

Usisavanje doma nikada nije bilo lakše!

Pametni robotski usisavač 360 C50 dizajniran je tako da ima tanko tijelo koje je posebno pogodno za male prostore vašeg doma - osiguravajući da svaki kutak bude savršeno očišćen.

 

Nemojte da vas zavara njegovo tanko i maleno tijelo jer s 2600 Pa usisne snage očistit će i više nego dobro svaki dio vašeg doma ili poslovnog prostora. Osim toga, 360 C50 ima ugrađene senzore protiv sudara te zaštitu od pada, tako da se možete potpuno opustiti i prepustiti svom novom najboljem kućnom prijatelju, koji će vrlo rado odraditi sav posao umjesto vas.

Po čemu je to 360 C50 robotski usisavač poseban?

  • promjer 31.5 cm
  • visina 7.9 cm
  • 8 načina čišćenja
  • 18 tipova senzora
  • spremnik vode od 300 mL
  • spremnik za prašinu 510 mL
  • baterija kapaciteta 2600 mAh

Uz čak 8 načina čišćenja i 18 tipova senzora, 360 C50 nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Jednostavno odaberite koji način čišćenja želite i uživajte. Jedna od njegovih najboljih mogućnosti jest čišćenje cik-cak rute, pomoću koje stvara idealnu putanju, pri tom izbjegavajući prepreke na putu.

 

360 pametni robotski usisavač C50 ima spremnik vode od 300 mL, pri kojemu je protok vode precizno kontroliran što osigurava temeljito čišćenje podova, ne ostavljajući vodeni trag, a možete birati između 3 razine vode za drvo i pločice kako bi posao bio besprijekorno obavljen. Bateriju od 2600 mAh možete puniti na dva načina, pomoću kabela za punjenje ili ostavite svog pametnog kućnog pomagača da se automatski vrati na stranicu za samopunjenje. Jednom napunjena baterija ima veliku izdržljivost od 120 minuta rada.

Nikada bolji omjer cijene i kvalitete - elegantan, tanak i pametan, 360 pametni robotski usisavač 360 C50zasigurno će ispuniti sva vaša očekivanja!

Pronađite 360 C50 pametni robotski usisavač po atraktivnoj cijeni na venkon.hr webshopu!