Najbolji pokloni za Božić na Venkon.hr!

Advent je krenuo, Božić samo što ne pokuca na vrata, a vi ne znate što biste poklonili svojim najbližima?! Ne brinite, niste jedini, mnogi su izgubljeni u moru poklona i razmišljanju što bi njihove bližnje najviše obradovalo, a mi smo tu da vam pomognemo u odabiru ideje za božićni poklon!

Jeste li znali da neki ljudi o božićnim poklonima krenu razmišljati pa čak i kupovati ih već nekoliko mjeseci prije blagdanskog ludila? Ako pak pripadate grupi koju je panika lagano uhvatila, ne brinite jer donosimo vam izvrsne ponude i Venkon prijedloge za poklone koje će sigurno oduševiti vaše najmilije.

Oduševite mališane!

Ove godine umjesto da kupujete igračke koje će djeci dosaditi za nekoliko dana, odlučite se za pametni sat za djecu i iznenadite vaše mališane poklonom koji će mu služiti godinama i nikada neće dosaditi! 360 pametni dječji sat kreiran je za djecu koja vole tehnologiju, a radi baš kao i pametni sat za odrasle. 

Osim što će vaše dijete biti oduševljeno, vi dobivate mogućnost GPS praćenja, komuniciranja s djetetom pozivima, video pozivima, porukama te tako u svakom trenutku možete biti sigurni da je vaše dijete dobro i na sigurnom. Uz kupnju jednog od dva modela 360 E1 ili E2 pametnog dječjeg sata, ovog Adventa na poklon dobivate i Mi Casual Daypack dječji ruksak!

Za mlade koji vole čari Božića doživjeti i virtualno, na raspolaganju su inVit VR Glasses naočale za virtualnu stvarnost, kompatibilne sa svakim mobitelom pa čine prikladan poklon za sve tinejdžere (a i one starije). Zaigrajte VR igrice i gledajte VR videe bez prepreka! Komunikaciju s drugima im omogućite i s web kamerom IMI W88S.

Pametni satovi - idealan poklon za male i velike

Osim dječjih satova, na Venkon.hr pronađite i bogatu ponudu pametnih satova za odrasle, muških i ženskih modela, raznih oblika, veličina i boja koji su idealan poklon za supružnike, prijateljice i prijatelje ili braću i sestre.

Pametni sat za nju, ali i za njega!

Elegantan i pametan - savršena kombinacija Zepp E, ili pak Amazfit GTS 2 Mini - vrhunski pametni satovi za žene, elegantnog izgleda i pametnih funkcija nikoga ne ostavljaju ravnodušnim! Izaberite samo najbolje za svoju bolju polovicu, sestru, mamu ili prijateljicu - oduševite ih s pametnim satovima koji će im olakšati svakodnevicu i podsjećati na fizičku aktivnost! 

Rekli bismo da je ženama uvijek lakše kupiti poklon nego muškarcima, ali nekad je najbolje ići na sigurno i za božićni poklon za nju, kao i za njega! Elegantna verzija ili više sportski stil - Zepp Z ili Amazfit T-Rex Pro, što god da odaberete sigurno nećete pogriješiti, a poklonom ćete definitivno izmamiti osmijeh na licu svakom muškarcu!

Božićni pokloni za cijelu obitelj! 

Ako želite kupiti poklon od kojeg će imati korist svi ukućani, koji će vam smanjiti vrijeme utrošeno na kućanske poslove, pomoći da svi zajedno provodite više vremena družeći se i uživajući - robotski usisavači poput 360 S10Roborock S6 Pure ili Lenovo T1s Pro pravi su izbor za vas! Osim što će robotski usisavač uraditi sav posao umjesto vas, kombinacijom usisavanja i brisanja vaši podovi će biti uvijek čisti, a vaš dom mirisan. Venkon vam je spremio izuzetnu adventsku ponudu pa tako uz kupnju Lenovo T1s Pro ili oborock S6 Pure usisavača na poklon dobivate Amazfit Bip pametni sat!

Usisavači uz koje je usisavanje uživanje, a ne umor!

Ako je ovog Božića vaš odabir štapni usisavač preporučujemo RoidMi Cordless Vacuum Cleaner X30 s 8 vrhunskih separacijskih spojnica kojima se održava konstantno usisavanje i koriste se za odvajanje prašine u spremnik. A za još jedan plus jedan gratis akciju izaberite RoidMi Cordless Vacuum Cleaner Z1 uz koji također dobivate Amazfit Bip pametni sat na poklon!

Sigurnost doma za vrijeme blagdana! 

Da bi vaš dom ove blagdane, ali i u budućnosti bio zaštićen, Venkon vam je pripremio odlične ponude nadzornih kamera! Savršena kombinacija za sigurnost vanjskog, ali i i unutarnjeg prostora vašeg doma ili poslovnog prostora jest 360 Botslab Pan & Tilt P4 Pro unutarnja nadzorna kamera i IMIlab EC3 vanjska nadzorna kamera. Odaberite sigurnost i ne brinite se kada ove božićne i novogodišnje blagdane budete provodili kod obitelji i prijatelja, jer vaš dom je siguran!

 

Uđimo u Novu godinu na kotačima električnog romobila!

I za kraj prijedlog poklona koji je odličan za sve generacije i veoma popularan - Lenovo M2 električni skuter! Ne možemo zamisliti osobu kojoj se ovaj poklon ne bi svidio, od najmlađih do onih malo starijih - avantura s električnim skuterom, brzo i jednostavno dostupna sva mjesta, idealno za sve! I samo ovog Božića uz kupnju njega na poklon dobivate i Mi Portable Air Pump. A kako biste bili zaštićeni od svih mogućih nezgoda Venkon nudi i odličnu ponudu Livall zaštitnih kaciga s jakim LED svjetlima za uočljivost i dodatnu sigurnost!