Dječji pametni satovi

Dječji pametni satovi

Sortirajte kao

360 Kid's Watch E1 | pametni dječji sat

Idealan poklon za Vaše dijete!


360 Kid’s Watch pametni sat kreiran je za djecu koja vole tehnologiju, a radi baš kao i pametni sat za odrasle.

Opremljen punjivom baterijom velikog kapaciteta s do 4-5 dana u stanju pripravnosti i 2-3 dana redovite uporabe. Namijenjen za djecu, vodootporan je do razine IPX8, te ga nije potrebno skidati kada se peru ruke ili igra u vodi. Sat sadrži I budilicu koju vi možete namjestiti Vašim telefonom.

SOS gumbom za hitne slučajeve jednim pritiskom se može slati alarm roditeljima, a uz praćenje u stvarnom vremenu koristeći GPS, roditelji mogu pregledati lokacije sata u roku od nekoliko dana. Ne želite da se dijete udalji od uobičajenih lokacija za igranje? Namjestite virtualnu ogradu i dobijte notifikacije kada sat izađe iz sigurnosne zone. Budite u kontaktu s Vašom djecom u grupnim obiteljskim pozivima.

Ne brinite da će sat ometati dijete u školi jer možete postaviti način rada “učionica” na kojem se može provjeravati samo vrijeme.
106,00 € (798,66 kn)

Dječji pametni satovi dizajnirani su za djecu koja vole tehnologiju, a rade kao i pametni satovi za odrasle. Ono što razlikuje dječje pametne satove od onih za odrasle je upravo prilagođenost djeci na razne načine kao što su vodootpornost kako ih ne bi trebali skidati tijekom pranja ruku ili igre u vodi, budilica koju roditelji mogu namjestiti svojim telefonom, SOS gumb za hitne slučajeve, GPS kako bi roditelji pratili lokaciju, način rada "učionica" kako ih sat ne bi ometao tijekom nastave i baterija velikog kapaciteta s do 2-3 dana redovite uporabe.

Filteri
Sortiraj