Kako povezati pametni sat i mobitel? Kako uopće funkcionira dječji pametni sat?

Razmišljate o kupnji 360 Kids Smart Watch E1! Uvjereni smo da će opravdavati vaša očekivanja kao i očekivanja vašeg djeteta jer ovaj je sat jedan od najprodavanijih - za roditelje nudi pogled u sigurnost djeteta, a za dijete zabavu i igru. Jedan je od rijetkih dječjih satova koji uz audio pozive, podržava i video pozive. A, kako danas većina roditelja, ipak, nastoji što duže moguće odgoditi korištenje mobitela onda vam E1 dođe kao logična zamjena.

Pokretanje i baterija

Kako bi pokrenuli novi E1, bit će potrebno umetnuti SIM karticu, provjeriti dostupnost internetske veze minimalne podatkovnog prometa 200 MB odnosno 4G mreže koju ovaj pametni sat podržava i zahvaljujući kojoj su omogućeni video pozivi.
Jednom kada je gore navedeno složeno, namješteno i provjereno, za pokretanje svih performansi ovoga sata bit će potrebno instalirati 360 Smart Watch aplikaciju koju podržavaju i Android i iOS sustavi. Aplikaciju možete preuzeti ručno ili putem QR koda.

Sve to, naravno, uz pretpostavku da je baterija sata puna i da je sat upaljen. Baterija ovog sata je punjiva i kapaciteta 800mAh što bi u značilo da će u stanju mirovanja izdržati od četiri do pet dana, a uz redovno korištenje dva do tri dana. 15 minuta dovoljno je da se baterija napuni.

Pozivi i chat

Kao što je spomenuto, 360 dječji pametni satovi uz govorne podržavaju i video pozive. A, zahvaljujući pametnoj PA tehnologiji, zvučnik sata je glasniji, dinamički raspon je širi i zvuk je više stereoskopski.
Dijete na sat mogu pozivati samo dozvoljeni kontakti koje odobrava roditelj. U bilo koje dana i od bilo kuda dijete može zvati članove obitelji i dozvoljenu listu kontakata.
Moguće je kreiranje chat grupa s prijateljima i s obitelji. U chatu su dostupni brojni emoji što sat čine još zabavnijim.

SOS gumb i praćenje lokacije u realnom vremenu

Sat palimo i gasimo tipkom za napajanje koja se nalazi na desnoj strani. Drži li dijete istu tu tipku duže od šest sekundi uključit će se SOS gumb koji naziva broj roditelja i šalje lokaciju djeteta.
Kretanje i lokacije djeteta, zahvaljujući GPS sustavu integriranom u sat, moguće je pratiti u stvarnom vremenu te se lokacije kretanja mogu pregledati unatrag u roku od nekoliko dana.

Mali alati za zabavu

E1 je vodootpran pa je idealan za sportove i igrarije u vodi, a nema gnjavaže ni oko skidanja pri pranju ruku.
Broji korake i mjeri vrijeme igre.
Ima i budilicu koja se namješta pomoću 360 Kids Smart aplikacije i koja se može spojiti na mobitel roditelja koji tako može pratiti da li su se djeca probudila i da li su spremni za predstojeći dan.

Učionica

Dijete sa svojim satom može neometano pratiti školsku nastavu jer za vrijeme nastave, roditelj može upravljati satom odnosno prebaciti ga u mod „učionica“. Postavljen na taj mod, na satu je dostupno samo pokazatelj vremena.

Remenčić

Remenčić ovog sata je klasičan, gumenast i ugodan. Lako se stavlja i skida, a pritom je dovoljno čvrst da ne može past i izgubiti se ili da ga se ne može samo tako strgnuti s zgloba.

360 Kids Smart Watch E1 preporučile su i mame s portala Supermame.hr