8 uskrsnih popusta na Venkonu na koje trebate obratiti pozornost

Popusti k’o popusti sjajan su način za uštedu, bilo da ste u potrazi usrkšnjim poklonima ili se želite počastiti novim i praktičnim gadgetom na našem webshopu za pametan način življenja. U ovom tekstu predstavit ćemo osam cool poklona za Uskrs kojima možete razveseliti i velike i male.

Električni romobil

Nakon tmurne zime iskoristite tople i sunčane proljetne dane do maksimuma tako što ćete vožnju automobilom i javnim prijevozom zamijeniti električnim romobilom. Proljetni mjeseci idealni su za kupovinu ovog praktičnog gradskog prijevoza, a mi vam preporučujemo Xiaomi 3 Lite. Radi se o kompaktnom i elegantnom električnom romobilu savršenom za gradsku vožnju - čak i po brdovitim ulicama. Velike pneumatske gume ublažavaju vožnju po neravnom terenu i sprječavaju klizanje, a sklopiti ga i uletiti u tramvaj možete u samo tri sekunde.

Fitness narukvica

S proljetnim buđenjem prirode u nama se budi želja za provođenjem vremena na otvorenom, a to znači kako sve više šećemo, trčimo, bicikliramo, planinarimo, lovimo prve tople zrake sunca. Zbog toga ne iznenađuje kako u proljetno vrijeme raste interes za fitness narukvicama jer nam one omogućuju praćenje aktivnosti kojima se bavimo. Planirate li ovog proljeća uloviti fitness narukvicu na odličnom uskrsnom popustu, predlažemo vam da bacite oko na Redmi Smart Band Pro.

Uz čak 110 načina fitnessa i 15 profesionalnih načina moći ćete zabilježiti apsolutno svaku vrstu aktivnosti, pritom uživajući u omiljenim ritmovima zahvaljujući značajki reprodukcije glazbe. Redmi Smart Band Pro ujedno je moćan alat za praćenje  zdravlja zahvaljujući značajkama praćenja zasićenosti krvi kisikom, otkucaja srca te razine stresa.

POCO telefon

Ako planirate kupiti novi pametni telefon, a bitna vam je kvaliteta fotografije - imamo nekoliko prijedloga. Iako se kvalitetne kamere obično vežu uz flagship imena kao što su Samsung, Google Pixel ili iPhone, ali snažan i izdržljiv pametni telefon koji snima očaravajuće lijepe fotografije i video je i Poco X4 Pro 5G.  Njegova trostruka kamera od čak 108 MP koji snima fotografije bogate detaljima, ultraširoka kamera od 8 MP kako biste u kadru uhvatili što više uspomena te mikro kamera od 2 MP za fokus na ono najbitnije. Povoljniji pametni telefoni danas garantiraju i kvalitetu. Bitno je samo razumjeti značajke i dobro odabrati.

Prijenosna baterija

Cjelodnevno fotografiranje i snimanje videa iscrpit će vas baš kao i bateriju čak i najizdržljivijeg pametnog telefona. Srećom, rješenje je vrlo jednostavno, a dolazi u obliku Mi 50W power banka koji vam sa čak 20 tisuća mAh i tri izlaza omogućuje istovremeno punjenje pametnog telefona, fitness narukvice, slušalica, zvučnika i druge tehnologije dok ste u pokretu. Planirate li izlet ili putovanje ovih uskrsnih praznika, Mi prijenosna baterija omogućit će vam bezbrižno korištenje tehnologije kako biste ovjekovječili sve uspomene i uživali u svakom danu bez nepotrebnog razmišljanja o tome hoće li baterija na vašem uređaju moći pratiti vaš tempo.

Bežične slušalice

Planirate li nagraditi se jednim komadom tehnologije ovog Uskrsa, neka to budu bežične slušalice. Jednom kada isprobate šetnju, trčanje ili drugu omiljenu aktivnost bez da vas pritom sputavaju žice, nikada se više nećete vratiti na staro. Jeste li čuli za Redmi Buds 3 Pro? Povežite ih s fitness narukvicom ili pametnim telefonom i garantirano ćete provoditi više vremena u pokretu. Slušalice imaju autonomiju od čak 28 sati s punjenjem u kućištu pa ih bezbrižno možete koristiti na dužim izletima i putovanjima. Pritom će se tehnologija filtriranja pozadinske buke pobrinuti da vam ništa ne odvlači pažnju dok slušate omiljene pjesme.

Prijenosni Bluetooth zvučnik

Nemojte svoje omiljene pjesme čuvati samo za sebe - pretvorite iduće putovanje s prijateljima u još bolji provod pomoću prijenosnog Bluetooth zvučnika kako bi cijela ekipa uživala u zaraznim melodijama.

Primjerice, Mi prijenosni zvučnik pružit će vam čak deset sati neprekidne glazbe. Bilo da ga koristite na planinarenju ili dok odmarate uz bazen, zahvaljujući IP67 certifikatu prašina i voda neće mu smetati.

Pametna vaga

Više od uskrsnih popusta vesele nas jedino uskrsne slastice kojima je nemoguće odoljeti. Pretjerate li i ove godine s pincom, orahnjačom ili rožatom, pametna vaga praktičan je i koristan alat koji će vam pomoći vratiti svoju staru figuru i zadržati se na pravom putu ka zdravoj i održivoj prehrani. Osim težine, vaga Mi Smart Scale 2 pomoću Mi Fit aplikacije precizno prati BMI ili indeks tjelesne mase pomoću kojeg uvijek možete znati imate li normalnu tjelesnu težinu ili ste pretili te je vrijeme za skidanje kilograma.

360 Kids pametni sat

Gotovo svakog školarca razveselit će novi pametni sat putem kojeg u realnom vremenu može audio i video pozivima razgovarati sa svojim prijateljima, školskim kolegama ili roditeljima.  A, dječji pametni sat 360 E1 radi baš kao i onaj za odrasle. Opremljen je baterijom velikog kapaciteta, budilicom, SOS gumbom za hitne slučajeve kao i GPS-om koji omogućuje praćenje lokacije djeteta u stvarnom vremenu. Uz sve navedeno zabrinuti roditelj na satu može namjestiti i virtualnu ogradu koja će slati notifikaciju čim dijete izađe iz sigurne zone. Pametni sat 360 E1 su preporučile i mame s portala Supermame.