Amazfit GTS 4 Infinite Black - Pametni sat

229,90 EUR
Dostupnost: Nedostupno
SKU:
505682

Upotpuni svoj stil novim Amazfit GTS 4 satom koji dolazi uz moderan četvrtasti dizajn!
Ultra je tanak, lagan i udoban, a dolazi uz naprednu tehnologiju mjerenja!
Ultra veliki 1.75“ HD AMOLED zaslon, više od 150 sportskih načina rada, razne sportske funkcije, pametno prepoznavanje sportova i aktivnosti samo su neke prednosti ovog sata! Mjerite svoje zdravstvene aktivnosti uz Bio Tracking 4.0. PPG biometrički senzor, primajte obavijesti o abnormalnim mjerenjima i sve to do 16 dana korištenja uz uštedu energije!

Predvodnik u modi!

Upotpuni svoj stil novim Amazfit GTS 4 satom koji dolazi uz moderan četvrtasti dizajn! Ultra tanak i lagan te skoro pa ga nećete ni osjetiti da ga nosite! Elegantna kombinacija modernog dizajna i napredne tehnologije čine Amazfit GTS 4 sat predvodnikom u modi!

Još jasnija i veća slika vašeg zdravlja i kondicije zahvaljujući ultra velikom 1.75“ HD AMOLED zaslonu! Prilagodite zaslon sata po svojoj želji i stilu uz odabir od preko 150 dostupnih pozadina i tema. Tvoj novi fitness partner Amazfit GTR 4 dolazi i s više od 150 sportskih načina rada te sportskih funkcija kao što je Trening snage ili Golf zamah te razni drugi kao što je i plivanje te mjerenje otkucaja srca za vrijeme plivanja! Sat ima mogućnost prepoznati do 8 vježbi (trčanje, hodanje na traci, bicikliranje, hodanje itd.) te čim krenete raditi nešto od toga sat će automatski prepoznati pokret i predložiti sportski način rada. Sat će prepoznati vaše pokrete i započeti mjerenje, ali isto tako i nakon vježbanja će prikazati statistiku vježbanja i rezultate, odnosno učinkovitost pa i vrijeme odmora. Uz Intervalne trening predloške možete stvoriti svoj raspored i vrijeme vježbanja te pojednostaviti svaki trening.

Spajanjem na slušalice možete primati informacije o trenutnim mjerenjima kao što je podsjetnik o vodi, pređenim kilometrima i slično, a isto tako možete uživati u najdražoj glazbi i upravljati je sa sata. Bilo da planinarite, hodate gradom ili vozite bicikli do posla, zahvaljujući GPS-u sat može precizno locirati vaše kretanje i usmjeravati vas. 

Osim što sat prati vašu tjelesnu aktivnost, GTR 4 dolazi s BioTracker 4.0. PPG biometričkim senzorom koji prikuplja 33% više podataka i preciznije mjeri vaše zdravstveno stanje nego prijašnje generacije i to zahvaljujući ultra tankoj 0.4 mm staklenoj bazi! U kombinaciji s ostalim algoritmima mjerenja, senzor može pratiti sve pokrete ruke tijekom vježbe i dati precizne podatke. U svako doba dana sat može mjeriti otkucaje srca, spavanje, razinu kisika i stresa, ali i način disanja. Za vrijeme spavanja sat možete postaviti da mjeri i u Sleep modu tako da se ne aktivira i ne svijetli za neometan san. Osim što mjeri vaš san ima mogućnost i Rasporeda spavanja

Kada se probudite, na satu vas mogu dočekati podatci o spavanju, ali i takozvane Jutarnje obavijesti kao što je trenutno stanje zdravlja, vrijeme, događaji i podsjetnik ili nešto drugo što želite da bude prikazano. Sat vas može obavijestiti o abnormalno visokim ili niskim otkucajima, visokoj razini stresa, manjku kisika ili podsjetiti na smanjenje stresa i vježbe disanja. Amazfit GTR 4 dolazi s više aplikacija i funkcija od kojih je novitet i podsjetnik o hranjenju djeteta, ali i igrice. Javljanje na poziv puno je jednostavnije, posebice jer se ne morate ustati po telefon, a osim mogućnosti razgovora pokrenuti određenu funkciju možete i glasovnom naredbom.

Sat dolazi uz 300 mAh bateriju koja može mjeriti vaše podatke i do 16 dana uz štednju energije ili do 8 dana uz svakodnevno korištenje

Više informacija
Boja Crna
Veličina zaslona 1.75"
Tip zaslona AMOLED
Rezolucija 390 x 450 px
Vodootpornost 5 ATM
Kapacitet baterije 300 mAh
Povezivanje Bluetooth 5.0
Senzori BioTracker™ 4.0 PPG biometric sensor (kisik u krvi, 4PD + 2LED), akcelerometar, žiroskop, geomagnetski senzor, senzor svjetla, barometarski visinomjer
Navigacija Dual band i 6 satelitskih preciznih sistema
Mogućnosti Više od 150 sportskih načina rada
Operacijski sustav Android 7.0+ ili iOS 12.0+ - Zepp App
Duljina remena 140 - 200 mm
Dimenzije 42.7 x 36.5 x 9.9 mm
Masa 27 g (bez narukvice)
Sadržaj pakiranja Pametni sat (uključujući standardni remen) Magnetna baza za punjenje
Napišite recenziju
Recenzirate:Amazfit GTS 4 Infinite Black - Pametni sat
Vaša ocjena