Amazfit GTR 4 Black - Pametni sat

229,90 EUR
Dostupnost: Nedostupno
SKU:
505726

Tvoj novi fitness partner Amazfit GTR 4 dolazi s više od 150 sportskih načina rada!
Sat ima mogućnost pametnog prepoznavanja vježbi i dolazi uz veliki 1.43“ HD AMOLED zaslon, dugotrajnu bateriju, BioTracker 4.0. PPG biometrički senzor i razne druge pametne funkcije i mogućnosti! Napredne postavke mjerenja omogućuju da u svakom trenutku imate dostupne podatke o svom tijelu i zdravlju!

Još pametnije treniranje!

Tvoj novi fitness partner Amazfit GTR 4 dolazi s više od 150 sportskih načina rada te sportskih funkcija kao što je Trening snage ili Golf zamah te razni drugi kao što je i plivanje te mjerenje otkucaja srca za vrijeme plivanja! Sat ima mogućnost prepoznati do 8 vježbi (trčanje, hodanje na traci, bicikliranje, hodanje itd.) te čim krenete raditi nešto od toga sat će automatski prepoznati pokret i predložiti sportski način rada. Sat će prepoznati vaše pokrete i započeti mjerenje, ali isto tako i nakon vježbanja će prikazati statistiku vježbanja i rezultate, odnosno učinkovitost pa i vrijeme odmora. Uz Intervalne trening predloške možete stvoriti svoj raspored i vrijeme vježbanja te pojednostaviti svaki trening.

Spajanjem na slušalice možete primati informacije o trenutnim mjerenjima kao što je podsjetnik o vodi, pređenim kilometrima i slično, a isto tako možete uživati u najdražoj glazbi i upravljati je sa sata. Bilo da planinarite, hodate gradom ili vozite bicikli do posla, zahvaljujući GPS-u sat može precizno locirati vaše kretanje i usmjeravati vas. 

Amazfit GTR 4 dolazi s luksuznim dizajnom i metalnim okvirom, navigacijskim gumbom i velikim 1.43“ HD AMOLED zaslonom! Amazfit GTR 4 je prvi pametni sat ovog brenda koji dolazi s anti- odsjajnom tehnologijom koja u kombinaciji s AMOLED zaslonom koji ima i premaz protiv otisaka, omogućuje praćenje sadržaj na satu u visokoj HD jasnoći u svakom trenu! Personalizirajte izgled sata po svom stilu i želji uz odabir preko 200 dostupnih pozadina i animiranih stilova ili učitajte vama dragu fotografiju! 

Uz snažnu 475 mAh bateriju bezbrižno uživajte u najdražima aktivnostima i do skoro 2 tjedna bez potrebe za punjenjem sata. 

Osim što sat prati vašu tjelesnu aktivnost, GTR 4 dolazi s BioTracker 4.0. PPG biometričkim senzorom koji prikuplja 33% više podataka i preciznije mjeri vaše zdravstveno stanje nego prijašnje generacije i to zahvaljujući ultra tankoj 0.4mm staklenoj bazi! U kombinaciji s ostalim algoritmima mjerenja, senzor može pratiti sve pokrete ruke tijekom vježbe i dati precizne podatke. Osim klasičnih mjerenje otkucaja srca, spavanja, razine kisika i stresa, sat može detektirati i razinu disanja. Za vrijeme spavanja sat možete postaviti da mjeri i u Sleep modu tako da se ne aktivira i ne svijetli za neometan san.
Kada se probudite, na satu vas mogu dočekati podatci o spavanju, ali i takozvane Jutarnje obavijesti kao što je trenutno stanje zdravlja, vrijeme, događaji i podsjetnik ili nešto drugo što želite da bude prikazano. Sat vas može obavijestiti o abnormalno visokim ili niskim otkucajima, visokoj razini stresa, manjku kisika ili podsjetiti na smanjenje stresa i vježbe disanja. Amazfit GTR 4 dolazi s više aplikacija i funkcija od kojih je novitet i podsjetnik o hranjenju djeteta, ali i igrice. Javljanje na poziv puno je jednostavnije, posebice jer se ne morate ustati po telefon, a osim mogućnosti razgovora pokrenuti određenu funkciju možete i glasovnom naredbom.

Pametno treniranje i pametan život je uz Amazfit GTR 4!

Više informacija
Boja Crna
Veličina zaslona 1.43"
Tip zaslona AMOLED
Rezolucija 466 x 466 px
Vodootpornost 5 ATM
Kapacitet baterije 475 mAh
Povezivanje Bluetooth 5.0
Senzori BioTracker™ 4.0 PPG biometric sensor (kisik u krvi, 6PD + 2LED), akcelerometar, žiroskop, geomagnetski senzor, senzor svjetla, barometarski visinomjer
Navigacija Dual band i 6 satelitskih preciznih sistema
Mogućnosti Bluetooth telefonski pozivi i pohrana glazbe
Operacijski sustav Android 7.0+ ili iOS 12.0+ - Zepp App
Duljina remena 150 - 210 mm
Dimenzije 46 x 46 x 10.6 mm
Masa 34 g (bez narukvice)
Sadržaj pakiranja Pametni sat (uključujući standardni remen) Magnetna baza za punjenje
Napišite recenziju
Recenzirate:Amazfit GTR 4 Black - Pametni sat