360 Botslab Pan & Tilt P4 Pro Camera - Nadzorna kamera

47,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
504909

360 Botslab Pan & Tilt P4 Pro ima mogućnost snimati u 360° kako bi imali svaki dio doma pod nadzorom! Opremljena je 3D tehnologijom smanjenja šuma, digitalnim zumiranjem x4, infracrvenim noćnim vidom do 10 metara, a ima mogućnost i dvosmjerne komunikacije kako bi uvijek bili u kontaktu s djecom! Djeca mogu zvati preko kamere, a ista može detektirati dječji plač i obavještavati o tome kao i o svakom drugom pokretu! 

Skenira vaš dom u 360°!

Nadzorna kamera P4 Pro snima 2K HD videozapise danju i noću s 360° horizontalnim i 152° vertikalnim pogledom, minimizirajući slijepe točke kako bi vam pružio široki pogled na svaki dio vašeg doma. Osposobljen 3D tehnologijom smanjenja šuma i kapacitetom digitalnog zumiranja 4X, P4 pro pruža najbolju sliku kako biste vidjeli sve detalje.

Zaštitite svoju privatnost u svakom trenutku. Uvijek možete isključiti kameru jednostavnim pomicanjem prema dolje ili je spustiti preko aplikacije. Svi isječci su šifrirani s bankovnom sigurnošću (Chacha20) prije nego što se pohrane. Nijedan detalj se ne propušta, čak ni u mraku. Zahvaljujući 8 ugrađenih IR LED dioda veličine od 940 nm, kamera je opremljena infracrvenim noćnim vidom od 10 m, dajući vam jasan pogled na vaš dom čak i noću. P4 pro također ima AI inteligentnu detekciju ljudi i lica tako da može odmah prepoznati česta lica.

Opremljen prijenosom uživo i dvosmjernim zvukom, P4 Pro kamera omogućuje da pratite svoju djecu koja se igraju u drugoj sobi i razgovarate u stvarnom vremenu. Chat se može pokrenuti na vašoj strani pomoću aplikacije ili na strani djece klikom na kameru. Uz tehnologiju detekcije zvuka i pokreta, kamera može detektirati bebin plač u drugoj sobi i upozoriti vas te tako ima funkciju i baby phone-a.

Kamera automatski generira zvučne alarme kada se otkrije stranac u postavljenoj zoni te kada se detektira pokret, kamera automatski prati pokret. Uključite način "krstarenja" od 360° u svojoj aplikaciji i vaša će se kamera automatski kretati prema vašim unaprijed postavljenim stazama ophodnje.

Za ugradnju kamere možete postaviti kameru na zid ili upotrijebiti magnetsku podlogu da je adsorbira na površinu prozora ili hladnjaka, a možete je jednostavno postaviti i na stol. P4 pro podržava Micro SD karticu (do 128 GB) kao sigurnu lokalnu pohranu za osjetljive snimke. 

Više informacija
Rezolucija 2304 x 1296 px
Noćni način rada Da
Kut leće 104°
Kapacitet baterije Napajanje kablom
Povezivanje Wi-Fi 2.4 GHz
Vanjska / Unutarnja Unutarnja
Video formati H.264+
Pohrana podataka Micro SD kartica do 128 GB (nije uključena) / pohrana u oblaku
Radni uvjeti 0° C ~ 45° C
Boja Bijela
Dimenzije 79 x 79 x 115.6 mm
Masa 245 g
Sadržaj pakiranja 360 Botslab Pan & Tilt P4 Pro Camera x1 Baza i šablona za postavljanje na zid x1 Komplet vijaka za postavljanje x1 Adapter i USB kabel za napajanje x1
Napišite recenziju
Recenzirate:360 Botslab Pan & Tilt P4 Pro Camera - Nadzorna kamera
Vaša ocjena