Pretraga

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro | Pročišćivač zraka

Zrak je ispunjen zagađivačima koji predstavljaju opasnost za vaše zdravlje: dim od kuhanja, dlake i mirisi kućnih ljubimaca, pelud, prašina, perut, pepeo...

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro ima CADR čestica do 500 m³/h i može pustiti 8330L čistog zraka u minuti. Pročišćeni zrak može doprijeti do svakog kutka vašeg doma, tako da vi i vaša obitelj možete disati zdravo cijelo vrijeme. Očistite cijelu sobu od 40 m² u samo 15 minuta!

Filter tri u jedan filtrira 99,97% čestica od 0,3 μm i eliminira neugodan miris. Negativna ionizacija zraka osigurava svježi zrak šumske kvalitete.Laserski senzor PM2.5/PM10 s dvostrukim učinkom pomaže u praćenju velikih čestica, dok je iznimno tih na 33,7 dB(A) s noćnim načinom rada za neometano spavanje.

Intuitivni OLED zaslon sa sučeljem jednostavnim za upravljanje i svjetlosnom trakom u boji. Prilagodite postavke pročišćavanja jednostavnim gumbima za upravljanje kako biste ispunili svoje potrebe za kvalitetom zraka. Započnite pročišćavanje zraka bilo gdje i bilo kada uz Mi Home aplikaciju i glasovnu kontrolu.
1.999,00 kn
decrease increase

Stopa isporuke čistog zraka čestica (CADR čestica)

500m³/h

Neto težina

6.8 kg

Dimenzije

275 x 275 x 680 mm

Razina buke

≤65dB (A)

Učinkovito područje pokrivenosti

35-60㎡

Sadržaj kutije

Xiaomi pametni pročišćivač zraka 4 Pro x1
Filter x1
Korisnički priručnik x1
Kabel za napajanje x1

Napišite svoj osvrt
*
*
Loše
Izvrsno
Filteri
Sortiraj