Web kamere

Sortirajte kao

Mi Sphere Camera Kit

Mi Sphere Camera Kit ima tanko i izdržljivo kućište s dvije suprotne ribične leće koja vam omogućuju snimanje videozapisa u izvrsnoj 3.5K rezoluciji u 360 stupnjeva, bez "mrtvih točaka".
180,00 € (1.356,21 kn)

Xiaomi Mi Action Camera 4K

Zabilježi visoko-kvalitetne snimke!


Xiaomi Mi Action Camera ima mogućnost snimanja u 4K rezoluciji! Podržava više načina snimanja poput time laps, slow motion, exposure delay i high speed burst modove za snimanje! Podržava i 3D uklanjanje šuma sa snimke te ispravak distorzije leća. Moguće ju je povezati s Mi Action Camera selfie stickom. Sadrži 2.4“ zaslon na dodir. Podržava 145° širokokutni objektiv za panoramske snimke te možete kreirati fotografije sa snažnom dubinom i jasnijim pogledom. Snimajte time-laps videe ili selfije s 3s, 5s, 10s ili 15s odgodom. Podržava 6 osi elektroničku stabilizaciju slike za stabilnije fotografije i snimanje pokreta. Lagana je i prijenosna te sadrži 1450mAh bateriju koja može trajati i do 2h konstantnog snimanja.

*SD kartica ne ide uz kamericu.
105,00 € (791,12 kn)

IMI webcam W88S | Web kamera

Web kamera stvorena za video pozive


Jednostavno za koristiti, priključite na računalo i kamera je spremna za rad!

1920 × 1080 FHD + ugrađen mikrofon
Prirodna FHD slika visoke razlučivosti
HDR algoritam obrade videozapisa
Snimanje zapisa s 30 FPS (sličica u sekundi)

Podržava sustave: Linux 2.6.24+ , macOS 10.6+ , Windows 7/8/10 , Android 5.0+ , Ubuntu v10.04+
27,00 € (203,43 kn)

IMILAB WebCam W88S | Web kamera + Tripod

Xiaomi IMILAB Web kamera ima Full HD razlučivosti 1080p pri 30 sličica u sekundi. Omogućuje video pozive ili video konferencije u odličnom HD prikazu, a također može stvoriti popularne selfije razlučivosti 2 MP, koji se mogu odmah dijeliti društvenim mrežama ili porukama samo jednim klikom.
Slika je puno bolja od standardnih fotoaparata u prijenosnim računalima. Ima automatsko korektivno osvjetljenje i balans bijele boje tako da omogućuje kvalitetnu sliku u svakom trenutku poziva ili streaminga. Za video razgovore ugrađen je i kvalitetan mikrofon, koji sadrži tehnologiju za digitalno uklanjanje šuma iz okoline. Kamera osigurava kvalitetnu reprodukciju video zapisa i jasne i oštre glasovne razgovore bez potrebe za slušalicama.
27,00 € (203,43 kn)

Mi Selfie Stick Tripod

Ulovite najvažnije trenutke s Mi Selfie Stick stativom! Jedinstveni dizajn kombinira funkcije selfie štapa i stativa. Jednostavan i praktičan rad putem Bluetooth-a.
25,00 € (188,36 kn)
Web kamera je digitalna kamera koja je povezana s računalom za streamanje videa uživo u stvarnom vremenu. U našem asortimanu možete birati kamere renomiranih brendova IMILAB i Xiaomi. Kamere iz ponude možete pronaći u 3.5K rezoluciji, u 360 stupnjeva, bez "mrtvih točaka", a neke od njih stvorene su i za video pozive i jednostavno se može priključiti na računalo. Provjerite cijelu ponudu i pronađite najkvalitetnije Dash i Web kamere po super cijenama.
Filteri
Sortiraj