Smart Band pametne narukvice

Smart Band pametne narukvice

Sortirajte kao

Mi Smart Band 7 | Pametna narukvica

Nova i još bolja pametna narukvica


Još veći i pregledniji AMOLED zaslon od 1.62“. Novi UI/UX dizajn prikazuje više informacija i to detaljnije na svakoj stranici. Nova generacija čipseta podržava još bolju izvedbu animacije i drugih efekata. Sadrži 120 načina vježbanja koji uključuju tenis, veslanje i još profesionalnije načine rada koji prate rad srca i izgaranje kalorija.

Pratite VO2 maksimalno opterećenje treningom, trajanje oporavka i efekt vježbanja koji te navode svaku vježbu. Index zdravlja na Smart Band 7 može pomoći jasnije prikazati aktivnost i dostignuće. Smart Band 7 prati vaše zdravlje kroz cijeli dan i noć – prati vaš san i 24-h rad srca i podržava praćenje disanja noću. Band Smart 7 ima mogućnost oko 100+ vrsta brojčanika u koji možete prilagoditi i svoje fotografije. Vodootporan je do 5ATM tako da se može koristiti tijekom plivanja. Baterija može potrajati i do 14 dana s korištenjem osnovnih funkcija.
59,00 € (444,54 kn)

Redmi Smart Band Pro | Pametna narukvica

Dizajniran da bude glatki i lagan, remen je udoban za nošenje tijekom cijelog dana. Jednostavno i stabilno punjenje magnetskim dodirom, baterija traje 14 dana.

Praćenje razine stresa, vježba dubokog disanja, žensko zdravlje, narukvica vam pomaže u svemu vezano za vaše zdravlje. Zasićenost krvi kisikom (SpO₂) ključni je pokazatelj općeg zdravlja osobe, odražavajući razinu kisika u krvi.

Redmi Smart Band Pro prati vaš broj otkucaja srca u stvarnom vremenu 24 sata na dan i daje precizne preglede u grafikonima koji se lako čitaju. Traka će vibrirati kako bi vas upozorila kada vam otkucaji srca ispadnu iz sigurne zone. Redmi Smart Band Pro pažljivo i precizno prati i kvalitetu vašeg sna.

Više korisnih značajki uključuju i:
• više od 110 načina fitnesa i 15 profesionalnih načina
• reprodukcija glazbe
• vremenska prognoza
• obavijesti, obavijest o dolaznom pozivu
• upozorenja u mirovanju
• alarm
• 5ATM vodootpornost
53,00 € (399,33 kn)

Mi Smart Band 4C | Pametna narukvica

Noviji model, zdraviji život!


Mi Band 4C narukvica kombinira prekrasan stil s funkcionalnošću, jamči stabilnost pričvrščivača čak i tijekom najintenzivnijih treninga,novi dizajn onemogućuje ispadanje senzora.

Traka je glatka na dodir, prikladna i udobna čak i za osobe s osjetljivom kožom. Ako ste se zasitili izgledom svoje Mi Band pametne narukvice, ovoga puta sreća je na Vašoj strani. Sada možete uskladiti svoju najdragocjeniju odjevnu kombinaciju s različitim rasponom boja. Izrađena od kvalitetnog silikonskog materijala, udobna za nošenje. Podesiva veličina za svačiji zglob.

13,00 € (97,95 kn)

Mi Smart Band 5-6 Strap (x3) | Dodatne narukvice

Paket od 3 zamjenske narukvice za vaš Mi Smart Band 5 i Mi Smart Band 6.

Paket sadrži žutu, zelenu i krem narukvicu.
12,00 € (90,41 kn)

Mi Smart Band 7 Strap | Dodatne narukvice

Zamjenske narukvice u boji za novi Xiaomi Smart Band 7!


Pametna narukvica Band 7 dolazi u crnoj boji, a kako bi mu osvježili izgled možete kombinirati s raznim drugim bojama poput sive, maslinasto zelene, narančaste, plave i ružičaste ili zamijeniti s novom crnom.
Svaka boja dolazi u posebnom pakiranju.
7,00 € (52,74 kn)

Xiaomi Smart Band Charging Cable (5, 6, 7) - kabel za punjenje

Originalni kabel za punjenje Mi Smart Band narukvice!


Kompatibilno s modelima Band 5, Band 6 i Band 7

• Magnetičko punjenja, kompakatan i prenosiv.
• Brzo magnetičko punjenje.
• TPE materijal, dugotrajan.
7,00 € (52,74 kn)

Redmi Smart Band Pro / Watch 2 / Watch 2 Lite Charging cable - kabel za punjenje

Magnetski punjač s kompaktnim dizajnom. Punjenje počinje jednim laganim dodirom -jednostavno i bez napora. Jednostavan i lagan dizajn savršen je za poslovna putovanja i jednostavno ga je za skladištiti. Dizajniran je od fleksibilnog TPE materijala koji se neće oštetiti ni nakon više puta presavijanja.
6,00 € (45,21 kn)

Pametne narukvice ili smartband sve su popularnija alternativa za tradicionalni ručni sat. Većinom pametnih narukvica upravlja namjenska aplikacija na vašem telefonu. Takva aplikacija prati vaše dnevne aktivnosti kao što su broj pređenih koraka u danu, broj otkucaja srca i još mnogo toga. Neki napredni bendovi također dolaze s cijelim izbornikom aktivnosti koje mogu pratiti, kao što je vrijeme spavanja, sportovi poput plivanja, trčanja, vožnje bicikla i tako dalje. Nadalje, postoje i drugi bendovi koji vam također mogu omogućiti jednostavan pristup svojim glasovnim asistentima, upućivanje/preuzimanje/otkazivanje poziva, primanje obavijesti i poruka i još mnogo toga. Dakle, ako planirate kupiti takav bend za sebe ili za voljenu osobu, onda isti možete kupovati u našoj online ponudi.

Filteri
Sortiraj