Smart Band pametne narukvice

Smart Band pametne narukvice

Sortirajte kao

Mi Smart Band 7 | Pametna narukvica

Nova i još bolja pametna narukvica


Još veći i pregledniji AMOLED zaslon od 1.62“. Novi UI/UX dizajn prikazuje više informacija i to detaljnije na svakoj stranici. Nova generacija čipseta podržava još bolju izvedbu animacije i drugih efekata. Sadrži 120 načina vježbanja koji uključuju tenis, veslanje i još profesionalnije načine rada koji prate rad srca i izgaranje kalorija.

Pratite VO2 maksimalno opterećenje treningom, trajanje oporavka i efekt vježbanja koji te navode svaku vježbu. Index zdravlja na Smart Band 7 može pomoći jasnije prikazati aktivnost i dostignuće. Smart Band 7 prati vaše zdravlje kroz cijeli dan i noć – prati vaš san i 24-h rad srca i podržava praćenje disanja noću. Band Smart 7 ima mogućnost oko 100+ vrsta brojčanika u koji možete prilagoditi i svoje fotografije. Vodootporan je do 5ATM tako da se može koristiti tijekom plivanja. Baterija može potrajati i do 14 dana s korištenjem osnovnih funkcija.
439,00 kn (58,27 €)

Redmi Smart Band Pro | Pametna narukvica

Veći zaslon, bolja kondicija


Dizajniran da bude glatki i lagan, remen je udoban za nošenje tijekom cijelog dana. Jednostavno i stabilno punjenje magnetskim dodirom, baterija traje 14 dana. Redmi Smart Band Pro kompatibilan je i s Andoid i iOS pametnim telefonima kroz Xiaomi Wear App.

Praćenje razine stresa, vježba dubokog disanja, žensko zdravlje, narukvica vam pomaže u svemu vezano za vaše zdravlje. Zasićenost krvi kisikom (SpO₂) ključni je pokazatelj općeg zdravlja osobe, odražavajući razinu kisika u krvi. Narukvica vam pruža bezbrižnost automatski testirajući razinu kisika u krvi tijekom spavanja i ručno kad god zatrebate.

Više od 110 načina fitnesa pomaže vam pratiti sagorjele kalorije, promjene otkucaja srca i trajanje treninga. Pronađite opsežnije praćenje metrike s 15 profesionalnih načina rada. Uživajte u formi, samopouzdanju i energiji uz Redmi Smart Band Pro. Budući da je ocijenjen na 5 ATM, Redmi Smart Band Pro može ići s vama bilo gdje od hladnog tuša kod kuće do plitke vode na plaži.

Redmi Smart Band Pro prati vaš broj otkucaja srca u stvarnom vremenu 24 sata na dan i daje precizne preglede u grafikonima koji se lako čitaju. Traka će vibrirati kako bi vas upozorila kada vam otkucaji srca ispadnu iz sigurne zone. Redmi Smart Band Pro pažljivo i precizno prati i kvalitetu vašeg sna.

Više korisnih značajki uključuju i:
• reprodukcija glazbe
• vremenska prognoza
• obavijesti
• način rada Ne ometaj
• upozorenja u mirovanju
• obavijest o dolaznom pozivu
• alarm

399,00 kn (52,96 €)

Mi Smart Band 3 | Pametna narukvica

Uz ugrađeni mjerač otkucaja srca i napredni brojač koraka, zadovoljit će i najzahtjevnije korisnike.

Mi Band 3 je certificiran s 5ATM, što znači da je otporan na vodu. Možete plivati ili tuširati s njom. Za razliku od svog prethodnika, također je povećan ekran s dijagonalom od 1,98 cm (0,78 inča), gdje ćete dobiti obavijesti i pozive.

Sportska narukvica Mi Band 3 će pratiti vaše otkucaje srca tijekom 24 sata dnevno od trenutka kada ga stavite na zglob. Ponaša se izvrsno s baterijom koja omogućuje do 20 dana korištenja. Za snimanje svih mjerenja, spojite se na narukvicu pomoću Bluetooth 4.2 (druga generacija), što omogućuje brzu i stabilnu komunikaciju.

Narukvica vas podsjeća da ustaneke i prošetate ili da popijete čašu vode. Uz laganu vibraciju, također vas upozorava na dolazni poziv ili poruku.

Narukvica također radi noću tijekom spavanja i izvršava različita mjerenja vašeg sna, kao i uočiti razdoblje tvrdog i mekog sna.

149,00 kn 74,50 kn (9,89 €)

Mi Smart Band 5-6 Strap (x3) | Dodatne narukvice

Paket od 3 zamjenske narukvice za vaš Mi Smart Band 5 i Mi Smart Band 6.

Paket sadrži crnu, narančastu i plavu narkuvicu.
69,30 kn (9,20 €)

Mi Smart Band 5-6 Strap (x3) | Dodatne narukvice

Paket od 3 zamjenske narukvice za vaš Mi Smart Band 5 i Mi Smart Band 6.

Paket sadrži žutu, zelenu i krem narukvicu.
69,30 kn (9,20 €)

Mi Smart Band 7 Strap | Dodatne narukvice

Zamjenske narukvice u boji za novi Xiaomi Smart Band 7!


Pametna narukvica Band 7 dolazi u crnoj boji, a kako bi mu osvježili izgled možete kombinirati s raznim drugim bojama poput sive, maslinasto zelene, narančaste, plave i ružičaste ili zamijeniti s novom crnom.
Svaka boja dolazi u posebnom pakiranju.
49,00 kn (6,50 €)

Mi Smart Band 4C Strap | Dodatna narukvica

Termoplastični elastomer prilagođen Vašoj ruci

Dostupna u različitim bojama, savršeno će se uklopiti u bilo koji stil.

Izdržljivost i fleksibilnost krase narukvicu Mi Band 4c.
29,00 kn 14,50 kn (1,92 €)

Mi Smart Band Charging Cable (5, 6, 7) | Kabel za punjenje

Kabel za punjenje Mi Smart Band 5 i Mi Smart Band 6 i Mi Smart Band 7 narukvice


Originalni punjač za Mi Smart Band omogućava brzo punjenje narukvice
• Visoka kvaliteta i zaštita okoliša
• Brzo punjenje
• Visoka čvrstoća i dugotrajnost
29,00 kn (3,85 €)

Pametne narukvice ili smartband sve su popularnija alternativa za tradicionalni ručni sat. Većinom pametnih narukvica upravlja namjenska aplikacija na vašem telefonu. Takva aplikacija prati vaše dnevne aktivnosti kao što su broj pređenih koraka u danu, broj otkucaja srca i još mnogo toga. Neki napredni bendovi također dolaze s cijelim izbornikom aktivnosti koje mogu pratiti, kao što je vrijeme spavanja, sportovi poput plivanja, trčanja, vožnje bicikla i tako dalje. Nadalje, postoje i drugi bendovi koji vam također mogu omogućiti jednostavan pristup svojim glasovnim asistentima, upućivanje/preuzimanje/otkazivanje poziva, primanje obavijesti i poruka i još mnogo toga. Dakle, ako planirate kupiti takav bend za sebe ili za voljenu osobu, onda isti možete kupovati u našoj online ponudi.

Filteri
Sortiraj