Najbolji robot usisavač koji usisava i pere - Magija usisavanja uz 360 S10

Kućanskih poslova nikada ne manjka, a nakon napornog radnog dana sve što ne očekujete upravo su kućanski poslovi. Stoga, imamo rješenje koje će vas riješiti barem jedne muke – one najgore – usisavanja i pranja podova. 

Usisavač 360 S10 novi je pametni robotski usisavač koji svojom moćnom snagom usisavanja i brisanja podova rijetko koga ostavlja ravnodušnim! Robot usisavač koji usisava i pere obavlja sve poslove koje vi ne želite - ne trebate više brinuti o prljavštinama kao što su prosute mrvice jer sve završe u spremniku za nečistoće. Kada su u pitanju stanovi i stanovanje blizu susjeda, ne trebate brinuti o vremenu usisvanja, ni o buci usisavača jer robotski usisavač 360 S10 gotovo je nečujan.

Uživajte u druženju s obitelji, udobno se smjestite, čitajte knjigu ili što god vas opušta dok vaš S10 usisavač radi posao za vas!

Kako 360 S10 magija radi? 

LiDAR senzori s trostrukim okom stavljaju ovaj pametni usisavač ispred svoje klase, omogućujući mu 3D skeniranje vašeg doma na do sada neviđene načine otkrivajući predmete visoke samo 1 centimetar. Uz to ovo maleno čudo ima mogućnost višeprostornog i višekatnog mapiranja, što znači da će u samo nekoliko sekundi zapamtiti raspored prostorija unutar vašeg doma te optimizirati najučinkovitiji put čišćenja. Nemojte brinuti za punjenje ovog robotskog usisavača jer je za punjenje robotskih usisavača potrebno kratko vrijeme, a baterija traje do 170 minuta.

S10 savršeno određuje koja strategija čišćenja je najbolja i stvara svoju magiju uz: 

  • trajanje baterija do 170 minuta 
  • spremnik od 500 mL za vodu za čišćenje površina
  • 4 načina usisavanja  
  • usisnu snagu do 3300 Pa 
  • tihi rad sa 60 decibela pri najjačem načinu rada 
  • ultrazvučne senzore koji prepoznaju na kojoj se površini nalazi
  • upravljanje putem pametnog telefona

Uz sve navedeno elegantan i moderan dizajn S10 robotski usisavač koji usisava i pere se bez problema uklopi u interijer te postane savršen maleni ukras koji usput radi nevjerojatan posao!

Potražite svog novog ljubimca među pametnim usisavačima i uživajte u svakom danu uz brigu manje!