Pretraga

Smart4u City Riding Smart Flash Helmet | Pametna kaciga

Aktivna upozorenja + pasivna zaštita


Smart4u pametna kaciga će vas zaštiti dok uživate u vožnji. Jednostavan i privlačan dizajn prikladan je za bicikle, romobile, električne romobile i bicikle.

Automatsko svjetlo – osjetljivo LED svjetlo upozorenja. Kaciga je opremljena sa 7 svijetlećih LED lampica upozorenja, s funkcijom automatskog senzora koji se automatski otvara ili je u mirovanju ovisno o intenzitetu vanjskog svjetla. LED svjetlo je vidljivo na udaljenosti većoj od 180 metara.

Više načina rada osvjetljenja, jedna tipka za kontrolu više načina osvjetljenja, jako trepteće svjetlo. 12 ventilacijskih otvora i dizajn unutarnjeg zračnog otvora.

Više ventilacijskih otvora znači veća učinkovitost ventiliranja i uklanjanje znoja dok vas istovremeno kaciga štiti.
299,00 kn
224,25 kn
decrease increase
  • Materijal: EPS + PC
  • Veličine: M i L
  • Broj led žarulja: 7
  • Baterija: 3.7V, 455 mAh
  • Trajanje baterije: 36h  (u stanju mirovanja 180h)
  • Vodootporna i čvrsta
Napišite svoj osvrt
*
*
Loše
Izvrsno
Kupci koji su kupili ovaj proizvod kupili su i

Livall C20 | Pametna kaciga

LED svjetla: čine vas vidljivim na cesti!

Svjetla upozorenja za kočnice: Aktiviraju se kada ugrađeni gravitacijski senzor ubrzanja otkrije značajno usporavanje, prednja i stražnja svjetla pojačat će se na 3 sekunde.

Upozorenje na otkrivanje pada i SOS alarm: Kaciga otkriva naglo ubrzanje ili usporavanje praćeno nikakvim pokretima i prepoznaje ga kao pad, aktivirajući odbrojavanje od 90 sekundi. Ako ste dobro, jednostavno povucite alarm na pametnom telefonu i alarm se otkazuje. Inače, SMS poruka bit će automatski poslana vašim kontaktima za hitne slučajeve. SMS tekstualna poruka sadržavat će vezu GPS pozicioniranja koja prikazuje vaše mjesto na karti.

Pametno osvjetljenje pruža opciju podešenja automatskog paljenja u tamnim uvjetima, a automatsko isključivanje nakon 15 minuta nekorištenja osigurava maksimalnu dugotrajnost baterije.

Kompatibilno sa Stravom, iHealthom i Siri: Kroz aplikaciju LIVALL.

Podesivo prilagođavanje: odgovara raznim oblicima i veličinama glave.
399,00 kn 279,30 kn
Filteri
Sortiraj