Slušalice i zvučnici

Slušalice i zvučnici

Sortirajte kao

Mi Portable Bluetooth Speaker | prijenosni zvučnik

10 sati neprekidne glazbe uz xiaomi prijenosni bluetooth zvučnik. Certificirano otporan na vodu i rašinu - IP67.

Za malenog diva govore da je poput gitare u džepu. Lako prenosiv s 5.0 bluetooth tehnologijom ovaj zvučnik je idealan za sve izlete, šetnje u prirodi i ostale aktivnosti

22,00 € (165,76 kn)

Mi Compact Bluetooth Speaker 2 | prijenosni zvučnik

Snažan zvuk u neupadljivom kućištu! Mi Compact Bluetooth zvučnik 2 je jamstvo detaljnog zvuka visoke rezolucije i jednostavne uporabe zbog svojih kompaktnih dimenzija. Uživajte u svojoj omiljenoj glazbi gdje god se nalazili!
9,00 € (67,81 kn)

Mi In-Ear Headphones Basic | Slušalice

Jedinstveni sustav prigušivanja stvara poboljšanu kvalitetu zvuka i protoka zraka. Bolje performanse, odličan bas zvuk.

Delikatni detalji, poput obrubljenog ruba, glatki su na dodir i dodaju eleganciju. Komplet uključuje dvije dodatne visokokvalitetne silikonske ušice.
8,00 € (60,28 kn)

Naša kategorija sa slušalicama i zvučnicima sadrži o ostale uređaje za uživanje u vrhunskoj kvaliteti zvuka sadržaja kojih gledate i vaše omiljene glazbe. Pronaći ćete kućno kino koje pomiče granice zvuka s tri zvučnika punog raspona, tri visokotonca i samostojećim wooferom. Također, nudimo bežične slušalice koje imaju pametnu značajku otkrivanja uha, automatsko uparivanje i povezivanje, dugo trajanje baterije te istodobni prijenos zvuka, a možete birati između različitih modela ovisno o vašim potrebama. Pronaći ćete i prijenosne zvučnike otporne na vodu i prašinu. Povjerite cijelu ponudu slušalica i zvučnika renomiranih proizvođača Poly i Xiaomi.

Filteri
Sortiraj