Sigurnost doma pod uvijek budnim okom!

Dajte si malo oduška, opustite se i dopustite da o sigurnosti djece, ukućana i doma brine uvijek budno oko pametne kamere Botslab Pan & Tilt P4 Pro kamera!
Kamera omogućuje komuniciju u stvarnom vremenu, a možete ju koristiti poput baby phonea i pratiti svoju djecu dok se igraju u drugoj sobi ili spavaju. Ima i mogućnost chata kroz Botslab aplikaciju gdje i djeca s druge strane kamere mogu pritiskom na gumb komunicirati s vama. Detektira dječji plač i počinje snimati te šalje obavijest kroz aplikaciju.

Botslab kamera
Foto: Supermame

Nadzorna kamera P4 Pro snima 2K HD videozapise danju i noću s 360° horizontalnim i 152° vertikalnim pogledom, minimizirajući slijepe točke. Osposobljena je 3D tehnologijom smanjenja šuma i kapacitetom digitalnog zumiranja 4X te infracrvenim noćnim vidom od 10 m, prijenosom uživo i dvosmjernim zvukom, a zahvaljujući AI kvalitetno detektira ljude i lica. P4 pro podržava Micro SD karticu (do 128 GB) kao sigurnu lokalnu pohranu za osjetljive snimke. Uz to, na raspolaganju vam je i plan usluge pohrane u oblaku koji se temelji na poslužitelju Amazon AWS.I tada, samo je nebo granica u nadzoru sigurnosti koju trebate!
360° view

Kameru možete vrlo jednostavno isključiti i to tako da je pomaknete prema dolje. Kamera se može aktivirati i samo na pokret te potom automatski snimati i slati obavijesti.
Aplikacija i pregled snimki

✔ One touch pozivi – two way audio

✔ Vertikalno snimanje

✔ Horizontalno snimanje

✔ 2K HD video (dan i noć)

✔ 3D tehnologija

✔ Detektira ljude i lica

✔ Štiti vašu privatnost

Neka sigurnost vašeg doma bude pod uvijek budnim oko 360 Botslab Pan kamere.

#živipametno

Filteri
Sortiraj