Prijatelj s kojim se dobro razumijete!

Malen, ali dovoljno velik da ne bude malen, 360 Robot Vacuum Cleaner S 10 jedini je usisivač koji „priča“ na hrvatskom, a glas usisavaču dala je osječka radio voditeljica Tanja Grganović.

Da parafraziramo legendarne Smogovce „on je mali, ali je dovoljno velik da ne bude mali“. Odnosno, dovoljno je velik i koristan da štedi vrijeme, energiju i zdravlje (kičmu), uz to dovoljno malen da se zavuče pod krevet, kauč ili kuhinjski element i u vašem životnom prostoru svakodnevno održava čistoću, a vas učini potpuno bezbrižnim. Zadatke usisavanja i pranja podova, uključujući tepihe, parkete, pločice i laminate, ovaj mali, ali vrijedan partner, umjesto vas obavlja savršeno, ne ostavljajući ništa slučaju, razgovarajući s vama na hrvatskom jeziku što ga čini jedinstvenim i dodatno poželjnim partnerom.

Uz karakteristike na kojima bi mu pozavidjeli mnogi njegovi robotski prijatelji, vrlo dobro se slaže s ukućanima, ali i s vašim susjedima i kućnim ljubimcima jer ga njegovih 60 decibela buke svrstava u skupinu najtiših usisavača.
Naziv mu je S10 i pripada obitelji marke „360 Smart Life“ koja je 2021. godine predstavljena hrvatskoj javnosti zahvaljujući viziji distributerske tvrtke iz Osijeka „Bijelić Co.“ . Zbog svojih performansi snažan je i moćan saveznik u održavanju higijene vašeg doma. Uz sve svoje prednosti, S10 je prvi robotski usisavač čije su glasovne poruke aktivirane na hrvatskom jeziku što za svakog od nas znači bolje razumijevanje i jednostavnije upravljanje. Osim glasovnih poruka putem kojih vaš S10 „komunicira“ s vama, na hrvatski jezik prevedena je i mobilna aplikacija „360Robot“ pomoću koje se upravlja uređajem, što ga čini prvim izborom svih generacija.

Glas usisavaču dala je voditeljica Hrvatskog radija Osijek Tanja Grganović, koja je za svog novog robotskog prijatelja izjavila:
„Što da kažem? Ne znam kako sam dosad živjela bez Gospođe S10. Usisavanje doista ne volim, a sada kada čujem svoj glas u tom malom okruglom prijatelju, gotovo sam uvjerena da čistim sama i s lakoćom. Prezadovoljna sam, jer je ovaj uređaj doista vrhunski pomoćnik i sada razumijem „gušte“ očišćenog prostora!“

S10 pametni usisavač na domaćem tržištu ističe se i drugim izvrsnim performansama.
LiDAR senzor ili optički radar pri kretanju registrira predmete i prepreke visoke svega jedan centimetar, za mapiranje prostora potrebno mu je tek nekoliko sekundi. 3D skeniranjem analizira prostor, predmete uvećava do 400 % što mu osigurava put za najučinkovitije čišćenje i djelovanje bez zapinjanja o o predmete na podu
S10 Robot Vacuum Cleaner odlikuje elegantan i moderan dizajn koji će se uklopiti u svaku prostoriju, stan, kuću ili poslovni prostor.

Upoznajte se bolje s brendom 360 koji je na tržišta diljem svijeta plasirao brojne uspješne pametne proizvode za zaštitu doma, putovanja i lifestylea općenito.

Filteri
Sortiraj