Povrat i reklamacije

Pravo na jednostrani raskid Ugovora (povrat narudžbe) bez navođenja razloga imaju svi kupci naše internetske trgovine, u roku od 14 dana od primitka pošiljke. Da bi Kupac mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora (povrat), mora obavijestiti Prodavatelja o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom ili elektroničkom poštom, u kojoj će navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona i adresu elektroničke pošte.

Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora se šalje na e-mail ili poštom na adresu Sv. Leopolda Bogdana Mandića 13a, 31000 Osijek, Hrvatska. Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora Prodavatelj će dostaviti Kupcu, bez odgađanja, elektroničkom poštom. Svi korisnici troškove povrata robe snose sami.

Obrazac za jednostrani raskid ugovora preuzmite ovdje.

Nakon što Kupac zatraži povrat kontaktirat će ga osoblje Prodavatelja i dati uputstva za izvršenje povrata. Kako bi povrat bio uvažen vraćena roba mora biti nekorištena, neoštećena i u originalnoj ambalaži.

Ukoliko roba nije u odgovarajućem stanju, Prodavatelj neće biti u mogućnosti uvažiti zahtjev za povrat i Kupac će morati platiti poštarinu u iznosu od 50 kn kako bi mu roba ponovno bila poslana na kućnu adresu. Kupac odgovara za umanjenje vrijednosti proizvoda te ukoliko umanji vrijednost upotrebom, Prodavatelj može izvršiti povrat sredstva u manjenom iznosu.

Ako pregledom proizvoda Prodavatelj utvrdi da je vraćena roba u odgovarajućem stanju, vratit će puni iznos koji je Kupac platio na tekući račun ili kreditnu karticu, odnosno na isti način na koji je Kupac izvršio uplatu, najkasnije u roku od 14 dana od zaprimanja odluke o jednostranom raskidu ugovora.

Povrat novca Prodavatelj može izvršiti tek nakon što mu roba bude vraćena, smatra se da je Kupac izvršio svoju obvezu na vrijeme ako prije isteka naprijed navedenog roka pošalje ili preda robu Prodavatelju, odnosno osobi koju Prodavatelj ovlasti za primanje robe. Sve artikle Kupac može vratiti na adresu Sv. Leopolda Bogdana Mandića 13a, 31000 Osijek, Hrvatska, nakon odobrenog zahtjeva za povrat.

Kupac se obavezuje vratiti robu u roku od dva radna dana od odobrenja zahtjeva.

Ako nakon 20 dana od predaje narudžbe ne dobijete nikakvu obavijest o statusu narudžbe niti isporuku, molimo javite se na e-mail kako bismo mogli poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska.

Filteri
Sortiraj