Podržali smo Ženu godine koju bira časopis Zaposlena!

Gotovo 30 godina zaredom, časopis Zaposlena bira „Ženu godine“. A, u izboru za „Ženu godine“ ne biraju se najljepše, već žene koje su svojim radom djelovale na boljitak društva i žena u društvu, poticale na promoviranje prava žena te svojim pričama inspirirale i druge žena na putu do njihova uspjeha!
Naša tvrtka „Bijelic Co“ ove je godine podržala ovaj divan i moćan event i to kroz sponzorsku podršku web shopa venkon.hr i Amazfita, brenda zaduženog za pametne satove i pametne kućanske aparate.

„Žena 𝐠𝐨𝐝𝐢𝐧𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟐" je 𝐒𝐧𝐣𝐞𝐳̌𝐚𝐧𝐚 𝐏𝐫𝐢𝐣𝐢𝐜́-𝐒𝐚𝐦𝐚𝐫𝐳̌𝐢𝐣𝐚, dugogodišnja rektorica Sveučilišta u Rijeci, redovna profesorica filozofije i direktorica Centra za napredne studije Jugoistočne Europe.

Ostale četiri nominirane Žene su: 𝐈𝐯𝐚𝐧𝐚 𝐊𝐚𝐥𝐨𝐠𝐣𝐞𝐫𝐚 𝐁𝐫𝐤𝐢𝐜́ novinarka i osnivačica portala i udruge Nismo same, 𝐈𝐯𝐚𝐧𝐚 𝐁𝐨𝐝𝐫𝐨𝐳̌𝐢𝐜́ nagrađivana književnica (njezina knjiga Sinovi, kćeri za koju je dobila nagradu Meša Selimović), 𝐒𝐚𝐧𝐣𝐚 𝐁𝐞𝐳𝐛𝐫𝐚𝐝𝐢𝐜𝐚 𝐉𝐞𝐥𝐚𝐯𝐢𝐜́ odvjetnica koja je javnosti postala poznata zahvaljujući slučaju „Madine" i 𝐀𝐧𝐚 𝐇𝐨𝐫𝐯𝐚𝐭 𝐕𝐮𝐤𝐨𝐯𝐢𝐜́ izvanredna je profesorica na Katedri za ustavno pravo na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

žena godine 2022

Osim kroz sponzorstvo, naše prisustvo na eventu koji se održao na terasi hotela Esplanade obilježili smo i vizualima koje krasi jedna posebna i uspješna žena. Žena koja je na internacionalnoj razini uspjela isplivati na površinu u svijetu koji čine uglavnom muškarci, techno DJ-ica Insolate. S Insolate smo ostvarili suradnju tijekom festivala ekstremnog sporta „Pannonian Challenge“ kada je za vrijeme svog trosatnog seta nosila pametni sat Amazfit GTS 2 i njime zabilježila kako njeno tijelo funkcionira dok pušta glazbu i pleše na nju.

insolate

Ženu godine darovali smo elegantnim pametnim satom iz serije Zepp E (okrugli pametni sat) dok smo nominiranima darovali Amazfit Smart Scale (pametnu vagu).

Filteri
Sortiraj