Pretraga

Nova zadivljujuća Amazfit serija GTR 3 i GTS 3 pametnih satova

Amazfit je još jednom uspio nadmašiti samog sebe novom GT 3 serijom pametnih satova s brojnim dodatnim mogućnostima, prihvatljivom cijenom i nevjerojatno izdržljivom baterijom. Brend je predstavio tri nova modela pametnih satova: GTR 3, GTR 3 Pro i GTS 3 model.

Amazfit GTR 3, GTR 3 Pro i GTS 3

Novi Amazfit GT3 modeli pružaju i nove mogućnosti:

  • 5 susatava navijgacija s GPS, GLONASS, BDS, QZSS, Galileo
  • Vodootpornost do 5ATM
  • 150+ brojčanika (Always-on i animirani display)
  • 24-satno mjerenje zdravlja s BioTracker 3.0 6PD
  • novi Virtual Pacer način rada
  • 150+ sportova (8 automatskih prepoznavanja)

Jedna od novih mogućnosti i je 1-tap mjerenje 4 zdravstvene metrike jednim dodirom u samo 45 sekundi: zasićenost krvi kisikom, razinu stresa, kvalitetu sna i brzinu disanja. Vaš pametni je i vaš pametni asistent: alarmi, događanja, vremenska prognoza, svjetiljka, to-do lista, i još mnogo toga. Novi Zepp OS-u također podržava cloud service aplikacije kao što su Strava i Spotify.

Amazfit GTR 3  - nevjerojatna izdržljivost i snaga

Predstavnika profinjene elegancije Amazfit GTR 3, koji dolazi u crnoj i sivoj boji, krasi tanko i lagano aluminijsko kućište uz HD AMOLED zaslon od 1.39- inča koje oduševljava. Snažna podrška Zepp OS osigurava obogaćen ekosustav aplikacija, kao i kvalitetnu navigacijsku podršku uz koju je aktivnosti na otvorenom sigurnija i zabavnija. Baterija vas neće razočarati jer GTR 3 sa samo jednim punjenjem traje čak 21 dan.

Ponosni je nositelj titule najpoželjnijeg fitness trenera što potvrđuje 150+ ugrađenih sportskih aktivnosti, pametno prepoznavanje 8 sportova, PeakBeats™ Algoritam kretanja i 5 satelitskih navigacijskih sustava. Mjerite broj otkucaja srca, zasićenost krvi kisikom, razinu stresa, kvalitetu sna i brzinu disanja samo jednim dodirom sata za rezultate u svega 45 sekundi.

Amazfit GTR 3

Amazfit GTR 3 Pro - pametni sat koji pravi razliku

Ovaj izvrstan uređaj opasno konkurira za kraljevsku poziciju. Amazfit GTR 3 Pro s 1.45- inčnim zaslonom uključuje i 1000 nita s maksimalnom razinom osvijetljenosti zaslona, a dodatnu razliku čini gustoća piksela od 331 PPI, dok je stopa osvježenja zaslona povećana za 67 %. Možete birati između dvije boje - crna i smeđa, s elegantnom rotirajućom krunom i super glatkim tijelom.

Novi modeli oduševljavaju i s ugrađenim mikrofonom i zvučnikom. Obavljajte pozive preko Bluetootha i oslobodite ruke za nesmetano obavljanje aktivnosti uz online i offline glasovne asistente. Živite hands-free način života. GTR 3 Pro opremljen je s 2.3 GB interne memorije što je i više nego dovoljno da pohranite svoju omiljenu glazbu ili podcaste spajanjem na Wi-Fi, a na njega možete spojiti i slušalice.

Amazfit GTR 3 Pro

Za ljubitelje sporta – Amazfit GTS 3 

Amazfit GTS 3 je pametni sat savršen za sve ljubitelje sporta te za one koji žele pratiti i paziti na svoje zdravlje svaki dan. Uz više od 150 sportskih načina rada, pametni sat Amazfit GTS 3 može pratiti vaše otkucaje srca 24 sata, čak i tijekom plivanja. Uz samo jedan dodir u 45 sekundi izmjerit će i zasićenost krvi kisikom, razinu stresa, kvalitetu sna i brzinu disanja, potrošene kalorije i još mnogo toga uz BioTracker PPG 3.0 senzore.

Amazfit GTS 3 dolazi s ultra HD 1.75-inčnim AMOLED zaslonom koji je vidljiv i pod jakom sunčevom svjetlošću. Kućište sata tanko je i lagano, a izdržljivost baterije je do 12 dana. Kako bi vaš sat bio elegantan i prilagođen svim situacijama i odjevnim kombinacijama možete birati između više od 100 brojčanika satova.

Amazfit GTS 3

Nova Amazfit GT3 serija pametnih satova donosi unapređenje u praćenju vašeg zdravstvenog stanja što još jednom potvrđuje iznimnu važnost zdravlja koje Amazfit kao brend kontinuirano promiče.

Ponudu novih pametnih satova satova možete pronaći na venkon.hr.

Filteri
Sortiraj