Najbolji pametni sat za djecu i njegove mogućnosti korištenja

Najbolji pametni sat za djecu i njegove mogućnosti korištenja

Pametni satovi danas su jedan od najpopularnijih gadgeta u svijetu, a koriste ih baš svi - odrasli, djeca, sportaši, poslovnjaci te iskorištavaju svaku njihovu pametnu opciju - a zaista ih je puno! Dječji pametni satovi posebno su popularni posljednjih nekoliko godina jer nude puno iznimno korisnih opcija preko kojih roditelji mogu komunicirati sa svojom djecom, ali i biti sigurni da su im djeca na sigurnom.

Izvrsni su za djecu koja još nisu dovoljno dorasla korištenju vlastitog mobitela - 360 Kid's Watch. Pametni satovi za djecu poznati i pod nazivom smartwatch za djecu posebno su dizajnirani s obzirom na mlađe dobne skupine, prepuni su aplikacija i igara s kojima će vaši mališani biti izrazito zadovoljni. S druge strane 360 pametni satovi za djecu punopravni su komunikacijski uređaji koji podržavaju telefonske pozive, video pozive, SMS-ove i imaju ugrađeni GPS u sat za djecu kako bi u svakom trenutku mogli biti sigurni gdje se nalazi vaše dijete.

Ono što je dodatna izvrsna sigurnosna mjera kod 360 dječjih pametnih satova jest da se pozivi ne mogu upućivati bilo kome, nego samo na uređaje s kojima je sat kompatibilan, odnosno s drugim satovima, kako bi primjerice braća i sestre mogli međusobno komunicirati te s mobilnim telefonima koji koriste 360 aplikaciju. Pametni sat ujedno je i sat telefon za djecu. Brzo i jednostavno možete postaviti opcije pametnog sata za vaše dijete i mijenjati ih u bilo kojem trenutku, a sve to putem aplikacije na vašem pametnom telefonu!

SOS gumb u slučaju nezgode 

Velika prednost ovih satova i još jedna sigurnosna mjera jest i SOS gumb za hitne slučajeve. Kada dijete pritiskom od 5 sekundi na gumb za paljenje/gašenje sata aktivira SOS sustav na svom pametnom satu, roditeljima se pali alarm na pametnom telefonu, a uz praćenje u stvarnom vremenu koristeći GPS, roditelji uz sat za praćenje djece mogu reagirati i točno znati gdje im se dijete nalazi.

Želite li još i više zaštiti svoje dijete postavite “virtualnu ogradu”, odnosno sigurnu zonu na virtualnoj karti i dobit ćete obavijest kada dijete izađe ili uđe u sigurnu zonu.

360 Kid's Watch E1 - 360 Kid's Watch E2

360 Kid's Watch oduševit će vas i svojom punjivom baterijom velikog kapaciteta s do 4-5 dana u stanju pripravnosti te 2-3 dana redovite uporabe. Djeca se mogu bezbrižno igrati, ne moraju misliti o sigurnosti sata jer je vodootporan te ga nije potrebno skidati tijekom pranja ruku ili igre u vodi.

Bez ometanja u školi 

Tijekom nastave djeca trebaju biti koncentrirana te ih pametni uređaji često znaju ometati, upravo zato su pametni satovi idealni za djevojčice i dječake jer imaju opciju na kojoj postavite način rada u učionici koji tada pokazuje samo vrijeme. 360 Kid's Watch sadrži i budilicu koju također, kao i sve ostale opcije, roditelji mogu brzo i jednostavno podesiti putem aplikacije na svom pametnom telefonu.

Zabava uz grupne razgovore i mjerenje aktivnosti 

Osim direktnih poziva i poruka kontaktima koji su kompatibilni sa satom, možete napraviti i grupne razgovore pa tako imati obiteljsku grupu ili ako želite da vaše dijete komunicira s prijateljima koji imaju isti sat, a uz razne emojie niti poruke neće biti obične, već prezabavne!

Još jedna zabavna opcije jest što ovaj dječji sat, po uzoru na pametne satove za odrasle može pratiti broj koraka u danu, pa tako možete vidjeti koliko vaše dijete šeće ili trči tijekom dana, a možete postaviti i ciljeve za isto što djetetu možete predstaviti kao igru.

Ako vas vaše dijete stalno ispituje kada će dobiti mobilni telefon, a vi niste sigurni da je spreman za to, pametni sat idealno je rješenje.  Također, jedna od prednosti ovih pametnih satova je što ne pružaju neograničen pristup internetu, kao što je to slučaj s pametnim telefonima.

Koji pametni sat i gdje kupiti pametni sat za djecu? 360 Kid's watch pametni sat za djecu preporuka je Venkon tima. 

 

Filteri
Sortiraj